Pages

Sunday, April 20, 2014

Event pertama bersama Selat Tebrau Babywearers @ Plaza Angsana, JB

Hai haiii..

Dah 3 Sabtu berturut kena kerja. Siapa kata kerja cikgu rileks? Namun, sempat jua daku bersosial di luar bidang tugas. Sebab tu lah agak teruja nak join event pertama bersama Selat Tebrau Babywearers ni.

Kena buat apa?

Kami jaga booth sempena Lovely Kids Ekspo di Plaza Angsana, Johor Bahru. Booth kami ada demo pakai carrier (SSC, wrap, ring sling , Mei Tai), ada jual carriers , pendaftaran ahli dan free consultation juga! We spread the babywearing love!



Jom layan gambar!

   Our booth

 Alhamdulillah.. Anas behaved well on that day!


 Our President, Dr Nyazirah bt Wahab

 Tunjuk cara pakai 'wrap'

 
 Catwalk

 Flashmob 'Chammak Challo'

Baby Carrier Safety Demonstration

Best rupanya bersosial dengan kawan-kawan baru di luar bidang tugas. Can't wait for the next event!

p/s:Latihan rumah sukan pulak dah harini..

1 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

gamaknya kalau letak budak lala ni nak ke dia duduk diam kat situ... kalau biasa kan dari kecik ok la.. ni tetiba dah pandai berlari nak kena duduk dalam baby wearing ni. apapun seronok tgk cikgu noi bersosial dengan anak yg ensem tu

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger