Pages

Thursday, September 5, 2013

Keterujaan bershopping di singseh

Setelah buat sedikit research maka saya memenuhi misi melengkapkan barang persediaan nak bersalin dan berpantang yang hampir terakhir iaitu ke kedai singseh. Nanti dah balik kampung tak ada singseh kat pekan tu.Nak ke Batu Pahat jauh benor. Sementara Mr Jay ada ni baik dipergunakan sebaiknya. Syukurlah masih larat nak ke sana sini walaupun pagi tadi separuh hari pergi taklimat Pengawas UPSR, ngulor ke Plaza Pelangi kejap,sambung meeting pula kat sekolah sampai 4 lebih dan ngeteh serta berpisang goreng di MAWAR. Bila tengok singseh tu memang teruja sangatlah sebab moden dan teratur rapi.

Inilah hasil tangkapan!


Ya Allah,mudahkanlah semuanya...

5 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

bab yang mandi baby kuning tu dulu masa lala kena kuning memang Doktor tak rekemen mandi herba2 ni.. sebab panas. Lala cuma mak bagi mandi air kucai jer.. herba2 ada bapak dia beli tp x berani bg mandi. cuma bg banyak dia minum susu ibu je

norinaomar said...

yeke..saya prepare je ni.ikhtiarlah katakan

Anonymous said...

Ai got one xtra mandian Cantek Manees, nnt ai bg kt yu ehs .. :)

mizzura said...

all the best preparation noi!

Qyla Aqilah said...

NOOOOOI!!!lama tak komen...semoga Allah mudahkan urusan NOI!!:)

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger