Pages

Sunday, May 26, 2013

School Holiday Mode * ON!!

Assalamualaikum!

Orang lain dah mula cuti jumaat lepas tapi saya ni baru esok nak start cuti. Mana taknya tiap hari hantar anak buah ke sekolah (kami satu sekolah), dia ada kelas tambahan tahun 6 dari Jumaat sampai Isnin. Saya selaku ibu saudara yang setia takde nak patah balik Larkin - Taman Perling..mebazir minyak dan tenaga. Maka bertapalah aku di sekolah tunggu kelas dia habis, penat main internet saya mentidokan diri je, pakej katil dan bantal..Hahaha.

So mulai esok hingga Ahad Insya Allah akan menghirup udara KL.






Misiku hanya makan,makan dan makan..yang paling best ada purchase voucher 2 hari 1 malam di Hotel Renaissance. Ada orang teringin nak tido hotel.







I really need a good holiday,selalu Mr J yang balik JB, this time saya pulak yang ke sana.

P/S:Nak mamam belut!!!!

2 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

cikgu Noi ada orang dalam perut ker?? Apapun selamat bercuti. kalau ada orang dalam perut jaga diri & orang itu baik2 yer :D

Anonymous said...

Alhamdulillah...Tq Mummy nye Lala!!

-cikgu Noi-

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger