Pages

Wednesday, May 29, 2013

Lunch date with hot ladies + 2 Days 1 Night @ Renaissance KL

Assalamualaikum..bersiaran langsung dari bilik di Hotel Renaissance,KL.Lakiku tengah ngelempus..sayang nak tinggalkan blanket gebu katanya..sukahatilah!

Actually feeling2 je macam orang kaya (mudah mudahan satu hari nanti).Sebagai peminat tegar mudah.my, berjayalah grab 1 voucher stay kat Hotel Renaissance ni RM250 untuk 2 hari 1 malam dengan harga RM250 termasuk breakfast. Dah lama tak spend time dengan Mr J kat hotel so ni lah masanya sebab kebetulan saya cuti sekolah dan dia cuti semester 1 minggu.

Semalam set lunch date dengan kawan ex matrik Kolej Chermai..dah 13 tahun usia persahabatan kitorang,sangat teruja jumpa diorang walaupun kejap je.Next time kena plan buat gathering sambil lepak tepi pantai dan berBBQ bersama suami dan anak2 lah pulak.

layan gambar jelah..jap lagi nak check out..huhuu tak puas je rasanya!







anak orang mat saleh ni sporting sangat,nampak saya je terus say 'Hi'..

the hot ladies lah konon..

p/s:suka pulak tengok muka sendiri makin bambam dan dagu berlapis!!

3 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

dah puas hidup zaman kurus.. jom nikmati hidup era kembang pula. hahahaha.. takpe org kurus kalau tembam skit tak nampak gemuk :D

mizzura said...

salam noiii..berapa lama kat rennaissance tu..dekatlah ngan ofis..lintas jalan jer,,menghala ke lrt dang wangi..doket dah tu....!!!!! :-)

norinaomar said...

zura: alamak zuraa..kita kat sana 2 hari 1 malam je..saja2 mentido hotel..lepas check out terus g cari tudung kat jalan TAR

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger