Pages

Tuesday, April 2, 2013

Sayang Isteri Tinggal-Tinggalkan....ke?

Alhamdulillah pejam celik dah masuk bulan April..memang sekarang ni masa dah berlalu dengan sangat pantas..Event yang baru berlangsung dalam family ialah wedding adik perempuanku Azie..memang sengaja tak bawak balik kamera, sebab memang takde mood nak bergambo..mana pergi kegilaan terhadap kamera pun tak tahulah.

Ni je gambar yang ada, ambik dari FB mak sedara ku..

muka comot dan sememeh



my bojo yang paling bolat dan tepi sekali
muka comot dan sememeh lagi



Itu cerita pasal wedding adik.
Ni nak cerita pasal diri sendiri.
Orang kata sayang isteri tinggal-tinggalkan ye..

Sekarang ni kami PJJ lagi..tapi weekend husband and wife.(Mungkin sebulan 2 kali je dia balik JB) Sebabnya Alhamdulillah ada rezeki my Bojo nak sambung degree kat UITM Shah Alam. Dah lama dia nak sambung degree tapi motivasi tu macam tak cukup kuat. Taapi kali ni rezeki tu dah datang, lain kali belum tentu ada lagi. Saya kena lebih kuat dan lebih berdikari menjalani kehidupan seharian. Dan yang paling penting kena jimat-jimat belanja, dah tak dapat nak vacation macam dulu-dulu..Kalau nak vacation pun mungkin yang berbajet rendah. Takpelah, demi masa depan kami sekeluarga.

p/s:Doakan kami kuat..


2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Cikgu Noi memang kuat & sehat.. Saya doakan bertambah kuat & sihat lagi. Takpe la PJJ buat sementara waktu.. dah biasa kena tinggal at least tak le rasa janggal sangat kalau di tinggalkan.. macam saya, tak tau la mampu ke tidak kalau berjauhan dgn asben ni. Al maklum hari2 mesti kena tengok muka.. balik kampung pun takde nak solo molo lagi. Kalau nak balik semua mesti balik.

norinaomar said...

cik lekit:Aminn..mudahmudahan..terima kasih banyak-banyak

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger