Pages

Thursday, November 22, 2012

Short Getaway-Pulai Desaru Beach Resort & Spa

Hari Isnin dan Selasa Cuti Deepavali lepas saya dan Mr J dan on suis Holiday..

Untuk 2 hari 1 malam ni kami check in di Pulai Desaru Beach Resort & Spa..Desaru  ni sekentut je dengan rumah makabah Kota Tinggi (Mertuaku). Tapi yang bestnya kami beli voucher stay kat hotel ni dengan harga yang sangat murah dan pastinya dapat dari Mudah.my.Nak bayar pakai duit sendiri huhuu..tak mampu saya.

Ni lah voucher yang kami beli dari mudah.my tu,



Overall yang boleh saya kata:

1)Bilik superior yang sangat luas.
2)Breakfast yang simple dan tak banyak pilihan. Mungkin management perlu pelbagaikan menu breakfast biar berbaloi dengan harga.
3)Tempatnya memang mendamaikan,laut bersih dan best.
4)Tak ada free wifi dari dalam bilik. Kena beli prepaid card dengan harga RM25 untuk sehari. Dapatlah I key in sppbs huhuuu..

Layan gambar-gambarlah ye..








view dari balkoni kami















Actually ni bukan honeymoon pun, sebab projek mega honeymoon cum celebrate 1st Wedding Anniversary tu akan berlaku pada minggu seterusnya. Ni kira short getaway lah..upah penat bekerja untuk tahun ini.

Makanan tengahari ditaja oleh rumah Nombol 33 Felda Papan Timur dengan sajian yang enak.Rumah mertua dekat dengan Desaru so apa lagi, balunlah.

4 comments:

Effa Akmal said...

bestnya...mana gamba celebrate 1st anniversary tu?? best x duk cni noi..?

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cikgu Noi.. sedih pulak tgk terkepit celah husband tu.. hahahahahaha

norinaomar said...

effa:bilik luas tapi sayangnya kok takde free wifi

sarapan tak banyak variety, macam tak berbaloi dengan harga bilik bagi yang kisah..

norinaomar said...

cik lekit: hihihiiiiii

dia beso cik lekit, so terkepitlah I

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger