Pages

Wednesday, October 10, 2012

Haish manalah mood ni pergi

1.Mood nak update terjun ke laut China Selatan.
2. Bila budak 7 tahun tanya dan cerita pasal aurat jadi lucu pulak. Bila cakap aurat orang perempuan semua anggota kecuali muka dan tapak tangan, terus yang budak perempuan sorok tangan bawah tudung sebab masing-masing pakai T shirt lengan pendek. hahahha
3.Minggu revision, next week exam. Pening nak buat soalan untuk English Year 2 sebab banyak sangat topiknya.
4. Maybank2u yang misteri sebab tak boleh check account details, nak tengok transaction tak boleh.Hmm..
5. 11 hari lagi result transfer keluar, 13 hari lagi nak balik raya haji.
6. Hunting for ayam kampung..nak makan asam pedas!
7. Alhamdulillah, ada perubahan dalam diri sendiri dan semoga istiqamah untuk meneruskannya.

p/s: Petang-petang training main futsal sebab lepas Raya Haji ada sukan PIBG dan sukan sekolah..Bestnya!!

Last but not least...



15 comments:

Fida Ghazi said...

cerita anak murid cikgu noi selalu buat kak pidah senyom sorang2.. comel!

semoga cikgu noi dapat transfer Johor ye.. aminnnn!

norinaomar said...

Kakpidah:yang tahun 1 n 2 je penghibur hati..hat lain tu..huh!! buat sasaran tamparan punggung dan cubitan berbisa aje

Effa Akmal said...

noi,

statement no 4 tu, misteri sangat oke! haha!

norinaomar said...

effa:transfer duit boleh, check transaction (M2U history tak boleh)..sangat misteri

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Asam pedas ayam tu x pernah makan & tgk pn mcm mana rupa dia

norinaomar said...

Cik lekit, rasa n rupa macam asam pedas ikan,tapi ikan diganti ayam..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

sedapnya ayam masak asam pedas

iedchan said...

beshnye jadik cikgu...dapat tgk aksi comel dan kelakar budak2...:P

Eyriqazz said...

huk3..dah lama tak makan ayam kampung..sedap walaupun keras...

norinaomar said...

Kawaii Dysha:sedap tau!!

norinaomar said...

ieda:kalau aksinya comel, seronoklah, kalau yang menyakitkan hati tu...boleh telan sorang2 dibuatnya

norinaomar said...

eyriqazz:Trylah carik..kat wet market mesti ada

mizzura said...

Raya haji balik sini eh...tetiba nk join debaran result trasfer..

norinaomar said...

Zura:Insya Allah balik..tiket dah beli pun..debar ni Zura,Allah je yang tahu

Aujinz said...

mood cikgu dah balik kampung kott... koh koh koh

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger