Pages

Saturday, September 1, 2012

Idea...please come to me..

Harini dah masuk 14 Syawal..Jealous bila baca kat FB, di blog yang mana kawan-kawan pergi open house sana-sini.
Kawan-kawan, I jelalous tau, dah 4 tahun tak merasa pergi open house tau.Teringin sangat sangat sangat nak makan kat open house ni.Macamana ni ya?

Rindu nak makan makanan sedap. Punyalah rindu sehinggakan plan untuk buat Jamuan akhir tahun nak buat bulan 10 atau 11 tapi saya dah plan menu dua hari lepas. Melampau!

Takde idea nak up entri..

Oklah, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf sekiranya ada salah dan silap serta tulisan yang  mengguris perasaan ye..

Tak cukup korum =(

*Bantuan untuk sahabat blogger

Baru mendapat berita ini dari EYRIQAZZ 
yang bro Jejai menghidap kanser paru-paru Tahap 4. Mari kita doakan semoga bro Jejai kuat menghadapi penyakitnya dan sudi-sudikanlah hulurkan sumbangan seikhlas hati ke

Maybank Acc Je Jai : 164351079691 (Azhar Bin Ramli)
Maybank Acc  Acc No : 164089741562 (wife Je JAI ,Mazliana Othman )
 
Terima kasih  

6 comments:

Liza Razak said...

selamat hari raya sis...maaf zahir dan batin :)

norinaomar said...

Selamat Hari Raya Liza n Mr Kudud!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sama la kita dah bertahun tak merasa open house. masa kerja dulu.. je merasa. Semoga Abg Jejai di beri kekuatan untuk melawan kanser. Aminn

missSenget said...

tahun ni raya dapat cabutan bertuah tak..?

norinaomar said...

cik lekit:Nasib nasib..

norinaomar said...

Shila:Kita laki binik dapat tawwwww

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger