Pages

Wednesday, August 8, 2012

Bagi & Belah Kartunster-Komik Lawak Lorong Belakang lah sangat....

Kawan-kawan...


pssttt...



meh la sini jap...



minat kartun tak?

Ha, sekarang ni saya dah mula minat blog yang lukis kartun-kartun..punyalah teruja sampai saya halo-halo tuan punya jari kreatif untuk buat sesuatu yang best untuk saya.
Siapa tuan punya jari kreatif tu?
Nama dia Nazha Anua

Haa..untuk entri ni saya nak sertai Bagi & Belah anjuran beliau..

saja suka-suka, sementara nak tunggu masuk waktu berbuka..
kot-kot dapat hadiah, siapa sangka?

Hadiahnya apa?

Ini dia..

1) 5 keping kad raya istimewa handmade oleh beliau untuk 5 pemenang terbaik 
2) 5 lukisan/karikatur yang customize untuk 5 pemenang saguhati
Apa yang anda nak beliau lukis, beliau akan lukiskan :)
3) STICKER edisi khas yang direka oleh beliau untuk 5 pemenang utama
Ok, ni versi saya yang biasa-biasa saje..hanya untuk memeriahkan suasana =)
Ya Allah, malunya nak upload..sebab sangat tak lawak!

 

14 comments:

missSenget said...

cikgu noi lukis tu..??


pandainyaaaaaa.............!

norinaomar said...

Shila: ehhhh bukan..bukan kita..kita join contest ni, kena isi dialog

tangan keras mana reti melukis kartun

zack said...

kikikikik,harap2 tak leh lawan dengan lawak saya hihihiihih :DD

nazha anua said...

Haha..siapa cakap tak lawak Puan?lagi lawak dari sedara Z tahu..hahaha..kau dah kalah dengan Puan Norina la Encek Z..thank Puan sudi meriahkan:)

norinaomar said...

zack:ye lah, kamu punya laaagi menarik..

norinaomar said...

nazha: bagi canlah kat dia =)

ayut said...

slmt bersegmen puan Norina..dtg nk tgk dialog :) join jgk..all the best!

norinaomar said...

Thanks Ayut..biasa2 je ni

zack said...

Kita bertemu di final Puan Nor ^_^

norinaomar said...

zack:bukan main lagi hui

new hope said...

impian seorang pengemis

KLIK dap haram, rasuah dan korupsi halal?

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah cikgu Noi dah boleh jd kartunis ni.. apapun gud luck

norinaomar said...

cik lekit:saya tukang letak dialog je..

hadiah ontheway, semua yang join dapat hadiah =)

mizzura said...

haha..lawak je..

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger