Pages

Tuesday, July 17, 2012

Hari ini saya aktif mencari..........



















Hari ini aktif mencari benda di atas sebabnya...





I need a pencil case..kesian kan???

pics credit to:

dewisartworkstation , dhappysun & colorscityshop

p/s: Geram sebab Jumaat ni ada taklimat apa entah kat PPD, orang nak puasa lah , apa lah diorang ni..GRRRRR....

18 comments:

Liza Razak said...

laa..pakai plastik ke? patut lah cari pencil case...nanti cari yang comel2 ek :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Teringat ms skolah rndh dulu ada membr pkai kotak ubat gigi buat pnsil box.. Syahdu lak trkenang.plastik pn plastik la cik noi jnji rock sudah.. Kekeke

norinaomar said...

Liza, serius takde pencil case..Tengah hunting yang handmade ni

norinaomar said...

Cik Lekit: Rock sangatlah kan, pakai kotak ubat gigi macam good idea je..

missSenget said...

cikgu noi bukan pndai jahit2 ke..?

buat sendiri..

Adylia Qarissa said...

hahhaaa...kesianyaaa :)

norinaomar said...

shila..tak minat jahitlah..tools pun takde

norinaomar said...

AQ:kesian kan kan kan

bahIRAh said...

ya allah Noi..npe mcm ni skali? adoiii kelakar betul lah..hahahaa.. cepat cari pencil case!

Anonymous said...

Saya takde pencil case lah Ira!

zulfikar hazri said...

byk plak beg2 kecik opis bagi kat store umah aku ni noi, tapi tulah, jauh nak suh dtg amik...ko pakai je la plastik tu

norinaomar said...

hahaha..poskanlah kat aku Ikar..poskanlahhhh

Qyla Aqilah said...

hahhahaha NOi, apa lah...beli2..:p

norinaomar said...

sudah diorder buk Qyla, belum sampei dan belum dibayar lagi

mizzura said...

alahai...anak murid punya pensil box punn lagi canggih kannnn..ehhe

norinaomar said...

zura: cikgunya pakai plastik pasar malam aje

J u l i a 。.゜✿ said...

di F.O.S banyak small pouch yang comel comel ala ala Cath Kidston =) boleh jadi ur pencil case/bag since your stuffs tu punyalah banyak haaaa..

norinaomar said...

Hihi..buat malu aje..nanti saya kirim kat laki saya;)

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger