Pages

Tuesday, July 10, 2012

Eh, cantiknya tapiiii...

Tadi jeling-jeling kat iklan Zalora tu tengok pic kasut ni. Comey, comey..

Akan tetapi, hati-hati dan make sure kamu-kamu semua baca betul-betul!!!!


Kita mungkin terlepas pandang tapi lebih baik berhati-hati. Baca dengan teliti.

p/s: Sakit badan senamrobik 35 minit huhuiiiii....

8 comments:

missSenget said...

suka gak perhati kasut kt situ.. tp tgk gmbr dan hrga je..

tak perasan pulak smpai gitu detail dia.. oke lah kan bgtau detail gitu.. :)

Liza Razak said...

kena hati2 jugak ni...takut terlepas pandang..saya pun suka tengok kasut kat zalora tu..byk kasut cantik2

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Slalu main beli je x baca dh.. Pasni kena hati2 gak la

norinaomar said...

shila: samalah kita.kita reti cuci mata je..

norinaomar said...

Liza: kan kan?

norinaomar said...

Cik Lekit:Tulah, saya mula2 tak perasan juga tapi bila sekali imbas baca terkejut bila tengok PIG SKIN tu

Qyla Aqilah said...

wah!!!tak perasan!!siyes..thanks Noi!!!

norinaomar said...

Q:tak terfikir dia boleh bagi detail gitu, tapi baguslah diorang ni telus n jujur

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger