Pages

Thursday, July 12, 2012

Dah ready nak tarawih?

Ramadhan dah dekat
Dah bersedia nak dapat berkat?
Hati kena kuat
Iman mesti dipertingkat
Amalan mestilah hebat


Ramadhan yang ditunggu-tunggu
Apa persiapanmu
Kalau raya nak baju baru
Pakaian bertarawih pun mestilah baru


Ramadhan yang dinantikan
Bukan setakat puasa dan free syaitan
Banyakkan amalan, perkara tak baik kurangkan
Moga kita semua peroleh keberkatan
Insya Allah mudah-mudahan..




Abah dan ibu poskan telekung baru untuk anak yang jauh di perantauan,
takkan nak pakai telekung harian buat pergi masjid kan..


8 comments:

Sufia Mahzan said...

Wah, Pn Noi sgt bersemangat dgn kedatangan Ramadhan. Keep it up!

norinaomar said...

Mestilah Pia..semangat aku berkobar-kobar ni

Qyla Aqilah said...

hahha my mom pun selalu macam tu...tapi sekrang dia dah pandai, beli telekung cantik siap2, bila2 pun boleh bawak and pakai :)

norinaomar said...

Q:telekung cantik kat kampung..thats why mintak tolong ibu bapa mengeposkan =)

Liza Razak said...

tak sabar nak tunggu ramadhan...seronok :)

norinaomar said...

Liza, me too...

I miss the 'kesyahduan'

mizzura said...

best woooo...mak ayah poskan...pasni..ble minta pos makanan feveret lak nak buat buka :-)

norinaomar said...

Zura: Hahaha tu tak boleh la..jumaat ni balik takpe boleh buka kat kampung

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger