Pages

Friday, July 13, 2012

Acara mencuci mata~mampu lihat saja

Saya ni suka betul cuci mata tengok benda best-best, gadjet best best kat internet ni..Baju cantik-cantik, makanan yang boleh order online..eishh macam-macam lagilah..

So inilah cucian mata saya yang bikin hatiku tergoda..Mujurlah dalam akaun dah tinggal serdak sambil beristighfar mengingat masa depan..Tahan nafsu Noi!!

Okay..let's cuci mata bersama-sama!






cupcake maker dari GROUPON
Harga : RM99.00


3 in 1 griller (plate boleh ditukar) dari GROUPON
Harga : RM 88.00


Baju kurung ala Dr Muhaya, semalam tengok pic kawan saya, dia kata harga RM180++ tapi yang ni????Fuh fuh fuh...

                                                    Cotton Viscose 3 pasang RM100
FB Shahrina Jaafar (yang ni dah beli, share 3 orang =)

p/s: Cuci mata je takpe, tak membazir pun

9 comments:

Qyla Aqilah said...

No 1 and no 2 tu suka!!!!sabar1...guhuuhuhuh

norinaomar said...

Q, saya tengah aimed for pie maker, boleh bayar 3kali yuuuu!!!

Fida Ghazi said...

yuhuu..mata koto la tuh nak kene cuci2..kekekekek..

baju kurung ala Dr. Muhaya tu kok nampak cuwantik yek??

eh..aku plak tercuci mata kat sini!

norinaomar said...

Kakpidah:silakan...baju tu memang cuuuantek tapi kok rasa tak yakin nak pakai kerana daku ni agak ketot

Liza Razak said...

baju kurung tu cantiknya...berminat pulak saya :)

norinaomar said...

Liza:Nice kan? tak nak beli ke, rasanya ada lagi..saya tak belilah..tengok2 aje

The ShomeL TwinZ said...

dh lame cri yg ke.2 tu, takjumpa-jumpa..kat mner ade ea...

mizzura said...

tu la...setiap kali tgk rasa macam gerammm je kadang..kan..mcam nak klik je pay..nasib sedar diri lagi:-)

norinaomar said...

Zura: Bulan ni dah niat taknak beli barang online..Insya Allah

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger