Pages

Thursday, June 28, 2012

Lima perkara saja

Nombol satu - Catat rekod bersejarah iaitu hari Sabtu dan Ahad lepas marathon dari pukul 10pagi sampai pukul 8 malam tengok Desperate Housewives Season 8.Hahaha! (Tapi berenti solat tau bukan ngadap tak bangun-bangun)

Nombol dua - Sangat teringin nak makan lontong.

Nombol tiga - Rasa sebelum puasa nak balik kampung makan puas-puas tapi apakan daya, nampaknya memang tak dapatlah peluang tu. Tiket mahal benor.

Nombol empat - Badan tak berapa sedap harini..melepek je tapi tak dapat tidur.

Nombol lima - Sapa nak makan kek red velvet in a jar??Saya nak belanja! Serius ni..kalau nak tinggalkan alamat rumah atau opis kat comment box okayyyy!


tempting red velvet in a jar from The 7thmuffins

p/s: Siapa ada download cerita Revenge???

12 comments:

bahIRAh said...

noi ni semacam je...adakah?adakah?adakah? haa jawab..hihi

err ira bole request kek red velvet tu tak?huhuuu.. noi..ku rindu padamu!!

norinaomar said...

Ira:mungkin tidak..baru peot 2 minggu lepas.Kalau ya, alangkah bestnya!!

Alamat please!!!

Qyla Aqilah said...

Noi, revenge takdak, citer per tu..hahah laverage ader ler..NOi, despertahousewife tu pinjam boleh??hahhahaah

norinaomar said...

Q: Revenge tu citer omputeh kat channel SWR 711
Desperate housewives giwe tengok marathon kat SWR daaaaa

zulfikar hazri said...

aku berdoa agar satu hari nanti kau insaf dari menyebut nombor sebagai nombol...

aku akan panjangkan blog dan ejaan nombol kau ni kepada kementerian pendidikan, dan setiausaha parlimen.

awas noi! awas!!!!

norinaomar said...

Ikar: Tu trademark aku ko takboleh nak menyangkalnya.
Kau jangan lupa Ikar cubaan kau membuat perkara takbaik kat kakak year 6 berbelas tahun yang lalu..Aku ada bukti bertulis.
AWAS 2 kali ganda ikar!!!!

InaAchik said...

nak nak nak itu red velvet. tp syg, skrg xleh mkn lg. noi offer x kena masa. hehehehee

norinaomar said...

eh, bolehlah Ina..sebab delivery Insya Allah lepas 10Julai..ok, you're in my list!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

rasa semacam dgn rasa memacam ni.. jangan2.. ha.. ha.. tak tahu sapa buat.. kekekekeke

norinaomar said...

Cik Lekit:haishh..dah cek dah..satu line je naik..kena usaha giat lagi neh

bahIRAh said...

noi..ira baru bukak blog!! sorry.. ok ira anta kat email :)

Cik BB said...

nak banyak!!!! bole?

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger