Pages

Sunday, June 10, 2012

Alkisah cuti sekolah 2 minggu yang menakjubkan

Perkataan menakjubkan tu macam tak sesuai tapi hentam ajalah!

Apa khabar kawan-kawan?Semoga sihat hendaknya..

Selamat dah sampai kuarters tercinta tadi , memang letih yang teramat sangat. Kena kumpul kekuatan nak ngajar semula esok.

Bila ingat balik, cuti 2 minggu ni memang beri kepuasan yang maximum sebab dapat attend wedding yang dijemput dan dapat sampaikan salam keruk dan hadiah untuk wedding yang tak dapat di attend. Full schedule yuu..

And lagi puas sebab dapat bermalas-malasan di kampung selama sehari, berurut 1 badan 1 jam, lepak tepi pantai dan beli baju kemeja raya untuk Mr J.

Wedding Haja , dan aku merasmikan jubah yang bau kedai,hihihi

Then shoot terus ke Bahau, wedding housemateku di Penibong ini iaitu Sarah, lamaaaaa nak sampei sebab jammed kat Bukit Putus..masing-masing udah capik sampai terdiam tak kata apa-apa

Bapak instant to a three kids..kami membibik budak-budak ni selama 3 hari 3 malam sebab pengasuh diorang ambik cuti..tough wooooooo!!!Masa ni wedding Ira.

p/s: Next cuti ialah cuti raya, kerjanya hitung cuti aje.Kerja malas..ho walah Noi ooo Noi.

6 comments:

zulfikar hazri said...

kalau masa cuti 2 minggu ni pulak uzur syarie, mau mengalir air mata darah noi...

mizzura said...

Eh ni bahau n9 kan? Ke kt sarawak..bestnye cikgu leh cuti dua minggu..teringin:-P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bagus cikgu Noi memanafaat kan cuti dgn seindah mungkin.. tak meroyan kat FB mcm cikgu yg konon retis tu. wakakakakakaka.

norinaomar said...

ikar:hahahahah mengonglah kau!

norinaomar said...

zura:haah ni bahau yang negeri sembilan tu ler

norinaomar said...

cik lekit:nak tahu jugak dia meroyan macamana tu

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger