Pages

Friday, April 27, 2012

Terharunya saya sebab Kakjee follow blog saya!

Assalamualaikum dan selamat Hari Jumaat.

Mood harini ceria dan terlebih adrenalin sebab baru je minum secangkir white coffee.
Dan terlebih teruja serta ceria sebabnya...sebabnyaa......

Tengok ni..


Kak Jee dari blog dapurkakjee.com follow blog saya.

Terima kasih KakJee sebab sudi singgah blog saya yang macam teratai layu di tasik madu ni.Kejap bersawang, kejap ada entri kejap tenggelam kejap timbul.

Tak kenal KakJee?

Beliau pernah jadi wartawan dan pelakon.Seronok baca celoteh beliau dan tak lokek bagi resepi best best..Beliau jadi agent produk Transfer Factor jugak.

Sekali lagi terima kasih kepada Kakjee.Moga cepat sembuh ye Kakjee!!

Esok nak ke Sibu nak makan ni..



Dan ini..


p/s: Selamat bercuti panjang kepada sesiapa yang apply cuti hari Isnin..Amboi amboi bukan main lagi korang ye!

12 comments:

najwa aminah abas said...

the alien buat aku pening kepala.

ayie said...

untung la..hehe

Sufi Al-Arshadiy said...

Salam kenal cikgunoi..sy slalu singgah sini,da bookmark dah..hehe.. Dapur kakjee pun slalu skodeng jg..very humble kan bloger2 femes nih..saya paham perasaan tu..pernah rs bila cik mat gebu singgah & follow..sari suntuk senyuuuuuum je..tersegan sndiri pu ada jg..haha..

norinaomar said...

najwa:kenapa?banyak sangat coklat eh?

norinaomar said...

ayie:hahahah untung sangat ke

norinaomar said...

Sufi:oh terima kasih sangat-sangat..Insya Allah saya jengah ke blog awak pulak eh

Kjee said...

Terima kasih kerana beri penghargaan kepada Kjee dalam entry ini. Rasa macam femes lak.

norinaomar said...

kakjee:hahaha bukan memang famous ke? =)

Papa-NtiQ said...

saya pun rasa terharu bila kakgee follow saya...masa tu follower saya tak sampai 30 pun

norinaomar said...

She's really down to earth, doesnt she?

emmyrul said...

Noi nak pizza balik jb nanti kakngah banje ehh....

norinaomar said...

laaa emmyrul tu ko ke ngah...sabo jelah

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger