Pages

Tuesday, April 24, 2012

Idea Hadiah Hari Ibu

Nampaknya bulan Mei bakal menjelang..bulan Mei memang saya tunggu-tunggu tiap tahun. Ada Hari Guru, ada Hari Periksa Pertengahan Tahun, ada cuti sekolah di hujung bulan, dan ada Hari Ibu.

Sini ada beberapa idea best untuk raikan bersama mak kita, mak mertua, mak angkat,jangan kau orang celebrate dengan Mak Gula sudah! (sugar mummy)

1. Persada Johor Mother's Day Special For You
Tarikh : 19 Mei 2012


Boleh je hubungi nombor tu.Mesti mak mak suka tengok Kak Pah nyanyi.=)

2. Mother's Day Hi-Tea @ Berjaya Times Square Hotel, KL
Tarikh : 13 Mei 2012

 Perut kenyang, hati senang,mak mertua sayang!

3. Hadiah

Antara hadiah yang gerenti mak mak kita suka:
1) Tudung Ariani
2)Jubah
3)Periuk tekanan
4)Handbag
5)Kasut
6)Barang elektrik
7) Tidur hotel 1 malam dengan bapak,=)..sesekali bagilah diorang dating.

4. Kasihnya Ibu Kembali Lagi bersama Jamal Abdillah @ PWTC, KL
Tarikh : 13 Mei

Ni tahun lepas Abang Ayie (abang iparku) bawak bondanya ..dan tahun ni ada lagi!


Yang paling penting setiap hari sedekah Al Fatihah kepada kedua ibubapa kita dan doakan mereka.



p/s: Harini sampai Ahad tak sekolah..entah apa jadi kat budak-budak kelas ku.


7 comments:

Anonymous said...

Terima kasih. ....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kita dh jd Mak ni entah ada entah xde org nk raikan.. kekekke

norinaomar said...

pancing2 lah cik abang tu cik lekit =)

missSenget said...

napanye tak sekolah cikgu noi..?

Cik Suriz said...

tudung kitew tu tudung aidijuma. mmg bawal sahaja. cantik. ni online link nya http://www.facebook.com/Aidijuma

norinaomar said...

shila:ada course 3 hari =)

cik suriz:saya dah order 2 helai haritu..tak sabar nak pakai!

umar said...

sy ingin cadangkan agar di belikan pen quran digital :) yang baca dan dengar dapat pahala, yang memberi turut dapat pahala kan.
bleh rujuk di sini >> http://bit.ly/hadiah_ibu

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger