Pages

Friday, January 13, 2012

Otak Tepu

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat..


Entri saya hari ini tidak ada tajuk dan berunsurkan merapu semata-mata.

1.Sangat tepu otak ni tiap hari sebab rasa macam dah duduk kat kawasan yang kena catuan letrik.Tiap-tiap hari blackout.Sepanjang minggu lepas, setiap malam takde karen.Bermula pukul 8 atau 8.30 macam tu semua rakyat jelata dah dalam keadaan berjaga-jaga.Peh..sabar pun tak boleh nak sabar dah.Senang cakap,tiada hari tanpa blackout.Lilin tinggal 2 batang,satu untuk sekarang,satu untuk masa depan.

2.Saya jadi cikgu kelas Tahun 1.First time dapat jadi cikgu kelas Tahun 1 ni.Dah 3 tahun cuma jadi cikgu subjek je untuk year 1 ni.Buat je lah apa yang patut. Sapa degil sangat,kena denda buangkan sampah kat rumah saya tiap hari.Adan uke!

3.Kucing kesayangan iaitu Koko dah mati.Rindu kat saya n Sarah kot.Mati dalam kerinduan.Syahdu sebab dah takde kucing untuk jadi kain lap lagi.

4.Eh,lupa pulak pasal kencing dalam botol.Ni semua gara-gara blackout lah ni.Semalam ada budak tahun 2 cerita.Si Azim ni budak asrama.Dia cerita ada 3,4 orang budak lelaki termasuk dia g kencing secara berjemaah dalam botol.Takut gelap + hujan lebat katanya.Nak marah pun ada,nak gelak pun ada...Ok jugak korang kencing dalam botol daripada korang ngompol ramai-ramai atas tilam tu!

p/s:Next next week cuti seminggu sempena raya Cina.Yariba!




entah kenapa setiap kali tengok gambo ni mesti nak tergelak tengok props yang terlibat,haha!

6 comments:

zulfikar hazri said...

otak kau tepu bukan pasal blackout, tapi kau rindu roomate kau.

tak sabar nak balik dan bersama kan?

norinaomar said...

no no no..tu tak berapa utama la..otak tepu sebab blackoutlah ikar..tolongla caya..tolonglaaa

mizzura said...

morning teacher...
first of all nak ucap selamat pengantin baru.. (tak ingat, rasa macam dah wish) dari sehari ke sehari mmg nak jenguk blog ni tapi apakan daya kederat tak ke membawa ke sini hehe..

anway salam tahun baru, jom mulakan dengan fresh kick start iaitu berblogggg & blogwalking...kikikiki.. (xsenonoh punya pekerja)

missSenget said...

best nya ada orang nk di denda buangkan sampah...


eh..budak2 ni tinggal kt asrama ke camne..??

norinaomar said...

zura:thanks..takpe wish banyak2 kali pun boleyy

saya pun liat sikit nak blogwalk sekarang.Kena tingkatkan usaha ni.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kencing dlm botol... kekekekeke

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger