Pages

Wednesday, November 23, 2011

Syukur Ya ALLAH...

Just a short update..
Rasa bersyukur yang tak terhingga..
Terima kasih kepada Qyla n Chun , Cik Am dan semua kawan-kawan yang hadir.
Doakan kebahagiaan kami dunia akhirat.


credit to Zimiey sebab buatkan FB signage ni!

7 comments:

Zulfikar Hazri said...

wahh tahniah la noi.. dah ade roomate baru dah ko kan.. :)

Jue AbdRahman said...

peeewitt.. selamat pengantin baru noi.. cpt2 dpt anak tau :D, semoga kekal ke akhir hayat amin...

~~Ticer Wann~~ said...

tahniah noi

Cik Am said...

salam..
cik noi..selamat pengantin baru..tahniah tahniah...moga dapat menjadi seorang isteri yang teramat baik... :-)

Q said...

sama-sama kasih Noi..terharu tak habis lagi ek??hahaha

Dell said...

HYe.. salam perkenalan ..
Sy newbie B2B from Johor ..
Btw, cantek belog ni . suke bace . best !! ^___^
Follow me back ye.
ceritabakalpengantin.blogspot.com
amin...

mizzura said...

ekeke...last time teringin gak nak mende2 ni..tapi takdak sapa nak buatkan plus..takde masa nak buat..dowh...

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger