Pages

Sunday, October 30, 2011

Edisi Miau

Selamat Hari Ahad..moga hari ini memberi keberkatan kepada kita semua.Takde apa yang saya nak ucapkan selain daripada:
  • Teringin nak makan nasi ambeng
  • Tak sabo nak balik Jumaat depan
  • Next week tak payah ngajo, budak-budak exam
  • Oleh sebab teka teki tak dapat dijawab dengan betul,maka hadiah dibawa ke hadapan untuk teka teki seterusnya.
Ok,harini rasa nak tunjuk edisi miau yang di sekeliling saya. Tiada apa yang boleh mengubat hati yang duka lara selain daripada main dengan miau.

Sikap ingin tahu yang tinggi

Tak reti tidur berse'ekor'an..harus berteman..

Juga pandai mengabadikan cinta...


Ikut puasa di bulan Ramadhan..

Rancangan kegemaran? Tentulah Amarika Next Top Model !

Tanya dia sendiri kenapa comot macam tu.

Serupa tapi tak sama

Kucing jantan memang suka tido gaya macam ni ye?

Oh..ini bukan miau tapi Adam.
Pemandangan biasa waktu pagi sebelum pergi rumah nenek.

p/s:Takde p/s kali ni,tekak ngidam macam-macam,nyampah betul.

17 comments:

Tinta Emas said...

wah banyaknya kucing...rumah saya tak ada kucing sbb bila dah punya anak, mcm2 tak boleh ada ...takut asma...

Nin Ahmad ツ said...

takde p/s tapi kak noi buat jugak.haha

wah dah bau nasik minyak nei.kompang pun dah bunyik2.hehehe.

nasik ambeng tue ape kak?

norinaomar said...

kak CTE:orang asma memang takboleh kena bulu kucing,takpelah kak,sayang dari jauh aje

norinaomar said...

Dik Non: hahahah..

nasi ambeng tu nasi tradisi orang jawa,mehla datang joho,kita bawak makan nasik ambeng

Jue AbdRahman said...
This comment has been removed by the author.
IkarBlogRasahatiyangMalas nak login kat kedaimamak said...

banyaknye kucing, penyayang nihh...


Noi.. makan nasik ambeng dengan sambal tempe sedap tau!!!..


ko tak ngidam tempe ke noi?

Anonymous said...

nanti bawak balik kucing tu ke jb eh......

Jue AbdRahman said...

ish3. sape la yg komen guna id ai tuh.. rs nak geget jek.. haha

noi ni mesti peminat kucing eh.. sy suka gak, tp takot.. takot kene geget.. hehe

Ekmi Rabat said...

saya suka kucing gak tp ayah dah tak bagi bela. huhu.. comeynya kucing2 nie. Adam awat camtu?

norinaomar said...

ikarYangLoginGunaJuePunyaID : tak ngidam langsung...aku alihkan tempe tu.

norinaomar said...

Jue: entah ek..buayafren sapelah tu ish ish ish....

jue,nak satu tak?tak gigit,sopan tau

norinaomar said...

Ekmi Rabat : Hai ekmi..ape ke susah no nak nyebut nama ko nih..adam tu memang macam tu,situasi normal waktu pagi

norinaomar said...

Sayang,tak boleh dibawak naik belon..nanti pak polisi tangkap gue

EyA edamanhatiku said...

wah pndainya post kucin2 u..hehe

Liza Razak said...

kelakar gile tgk gambar kucing tido..time puasa kemain lagi tido ala-ala mcm diorang tuh puasa..cutenye!!

norinaomar said...

Eya: tahu takpe..siap boleh dok statik kalau acu lens kamera kat dia

norinaomar said...

Liza:Yang time puasa tu diorang betul2 puasa tau.kita bangun sahur dia bangun makan jugak,kita buka puasa baru dia makan

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger