Pages

Friday, July 1, 2011

Mimpi yang tak best

Lately asyik mimpi yang tak best-tak best,scary dan pelik-pelik aje.Tak payahlah saya nak cerita mimpi apa kat sini,Mr J kata jangan cerita mimpi kita yang tak best tu kat orang,sebab apa entah saya pun tak tahu.Dan yang tak bestnya berkaitan dengan urusan bulan 11 nanti.

 pic from google

Padahal dah baca doa,dah baca ayat Kursi,3 Qul pun sudah.Tak mahulah percaya yang bukan-bukan tapi saya tahu ini ialah gangguan syaitan yang tak jemu-jemu siang dan malam.Malam ni nak try pasang surah kat laptop non-stop.Manalah tahu dah takde mimpi tak best tu.Nauzubillah..

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger