Pages

Thursday, June 9, 2011

Misi 9 Jun 2011..accomplished!

1)Bangun pagi seawal jam 5.30 sebab letih sangat tak boleh tidur lena.

Nuryn Nabila Gendut excited sebab dapat ikut CikNoi jalan-jalan

2)Ke Hotel Renaissance untuk makan busat (buffet breakfast-voucher beli kat Mudah.my),dan rezeki kanak-kanak yang ikut harini,2 orang dapat free.

 1st round

2nd round ( ada 3rd n 4th round tapi tak terambik gambo)
 Hannah comot





Ibu Hannah,Hannah,CikNoi Hannah

3)Sesudah sendat perut, kitorang straight ke Kg Baru yakni ke kedai menjual brown paper bag.Beli plastik dan segala atuk nenek plastik serta doily paper.

Wakim Plastic Industry Sdn Bhd
Address: No. 55B-4, Lorong Raja Bot, Kampung Baru, 50300, Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: 603-26914297, 603-26921721
Fax: 603-26928221
(tak dapat nak upload gambo)

4) Menuju ke kedai Al-Barakah di Jalan Bunus KL(sebelah Ariani) untuk membeli al-Mathurat.


No Telefon: 03-26928468 / 03-26918468

Kalau nak order banyak,perlu telefon dahulu.Saya dapat harga RM 1.50,mungkin ada yang dapat lebih murah dari harga ini.

5) Terus ke Kepong untuk ke kilang YTS,beli pensil dan pengasah pensil (doorgift untuk si kecil)


Hasil belian...



Penat..esok sesi gozip-gozipan bersama geng masa Matrik pulak.Huhuiii..

7 comments:

miss cloudy said...

salam kenal... best baca blog ni

miss cloudy said...

opss.. lupa.. suka tgk wishlist yg 1st tu... nk kena wat camtu gak la

Q said...

wah, CIkgu Noi beli pensel and pengasah untuk bg doorgift budak2?kreatifnyer..mahal tak Noi?

norinaomar said...

miss cloudy:silakan..hehe.
Q :Rm 112 untuk 400 batang lebih..sekali ngan sharpener pun 400 lebih jugak..namanya pun cikgu heheh

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

wah kak noi da wat prsiapan..bgus2 wat prsiapan awal...kite da lepas da lega...alhamdulillah..ngeh3..

norinaomar said...

syoknya ko dah setel wani..
kita ni dok merangkak-rangkak ni,tapi syukurlah sebab semuanya jadi smooth aje..
btw tahniah dik,semoga bahagia hingga ke syurga

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

tq kak! wat psiapan slow2...xmo tensen2..hehe

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger