Pages

Sunday, June 26, 2011

Kejohanan PSKPP Peringkat Daerah Daro 2011

PSKPP = Pesta Sukan dan Kebudayaan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan.PSKPP merupakan acara tahunan khusus untuk semua pegawai-pegawai kerajaan yang berkhidmat dengan Kementerian Pelajaran Malaysia.

Pada asalnya saya hanya masuk acara Bola Jaring sahaja..saya bukan handal bermain bola jaring,saya hanya bermain dengan sesuka hati.Senang cakap memang tak pandai main tapi belasah saja sebab dah tak ada pemain untuk wakil zon kami (Zon Tanjung Sirik).Malas nak cakap banyaklah..layan ajelah gambar.

 Atas feri menuju ke seberang

 Team JAMBU

 WA on the first day,C on the 2nd day

 Oii..jangan berebut bola!!!

Ganas jugak mak-mak budak ni main,siap sengkang kaki semua,rebut-rebut bola,rampas-merampas.Hahahaha.

Part jadi bidan terjun acara menyumpit lagi best.Diorang tak cukup sorang perempuan(acara berkumpulan 3 lelaki 3 perempuan).Main belasah je lah sumpit!Alhamdulillah dapat no 3 yuuu...


Berminat nak beli sumpit tu?RM300.Apapun,walaupun tak menang,tetap enjoy dan muka sudah hitam berkilat kilat.

2 comments:

Ardini Humaira said...

wahhh seronoknya ado sukan :D

norinaomar said...

setahun sekali je ni dni..tu yang sanggup berhitam walaupun kalah

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger