Pages

Wednesday, June 15, 2011

Flu..Flu..Go away!




Tak larat dah,ngajar dalam keadaan selsema,hidung tersumbat.Nak bercakap susah,nak buka mata pun susah.
Mujurlah anak-anak faham yang teacher diorang tak sihat,behaved aje tak buat perangai.

5 comments:

Zulfikar Hazri said...

kalau ingus terkeluar masa ngajr... mesti kene kutuk ngan murid sampai hujung tahun.. wkaakkakakaka

norinaomar said...

sengal kau ikar..aku kontrol tau,tisu bawak sentiasa then kalau nak bersin tu cepat-cepat keluar kelas..sopan kan.

InaAchik said...

ololoooo... sian kawan saya neh.
xper, demam nak apus dosa kecik tu! hahahhaaaa...

norinaomar said...

ina:terima kasih..hahaha

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sy pun baru je abis selsema tp still ada lg skit2 kesannya. idung tersumbat jugak

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger