Pages

Thursday, May 19, 2011

Sakit hati bila...

1)Bau sedap tumis-tumis kat dapur,bila tengok rupanya sambal tempe..aiyakk(T_T)
2)Tengah lapar betul siap menggigil dan singgah kedai makan,order nasi goreng.Bila makan,pedas ya amat.Pedas yang tak boleh nak dimakan.
3)Beria-ia beli bahan buat kek segala bagai tapi tak beli tepung sebab mengenangkan ada tepung kat rumah.Bila tengok tepung tu dah rosak rupanya,masuk lipas.Kedai jauh pulak tu!
4)Lupa nak angkat kain sebelum keluar rumah.Tiba-tiba hujan turun dengan lebat.Balik rumah je semua basah semula.
5)Merajuk dengan 'buayafren' tapi tak dipujuk,hahaha!
6)Dah siap assignment 300mukasurat.Tapi lupa nak buat backup.Bila laptop hantar format,fail tu tak dapat nak diselamatkan.Terpaksa buat lagi sekali.

Rasanya banyak lagi kejadian yang menyakitkan hati serta stress berlaku kat kita setiap hari kan?
Tapi terpulang pada diri kita untuk menanganinya..Tepuk dada tanya iman.

p/s:Mohon dipermudahkan segala urusan dunia akhirat AMIN...

3 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

huhu hari menyakitkan hati aku adalah hari ni...

norinaomar said...

awatt...

mizzura said...

ahaha..yang last tu paling sakit hati..yang no 5 tu pun wajib sakit hati..barulah namanya perempuan..hahaha.

|Singapore : Backpacker|

|Singapore : Tiger Airways|

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger