Pages

Tuesday, May 24, 2011

Penangan siput sedut

Saya tahu ramai yang di luar sana gemar makan siput sedut.Dulu saya tak pandai makan tapi sekarang dah pandai menyedut.

pic from google

Rupa-rupanya saya tak boleh makan siput sedut. Perasan selama ni lepas makan je trus batuk-batuk. Sebelum ni saya fikir sebab minum ais kuat sangat,rupa-rupanya sebab sedut siput tu.
Saya tengah batuk-batuk ni sebab harini lunch lauk siput,stok lauk dah menyusut.Huuuu..

5 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dah lama juga tak menyedut siput ni...

norinaomar said...

apa lagi,kasi order esok lunch time!

Q said...

saya ponn tak reti sgt nk mkn...kalau dapat sedut tu nasib baik lah tu..rezeki.hahaha selali tak dpaat sedut Cun ler jadi mangsa..hahha

norinaomar said...

Q,tadi dah kena batuk-batuk,saya pecahkan cengkerang dia guna playar hahaha

~~Ticer Wann~~ said...

alamak noi...aku rindu kat umah sebab nengok siput sedut ni...huhuhu

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger