Pages

Monday, May 2, 2011

Habuan untuk anak-anak bulan ini

Exam punya pasal,inilah dia habuan untuk anak-anak bulan ini.
Bukan nak rasuah,tapi sebagai hadiah dan galakan kepada diorang ni.Kalau tak bagi hadiah,so kelajuan 'tangkap' apa yang diajar tu tahap siput,kalau ditayang habuan gini,tentulah sepantas bot laju,hahaha..politik..politik..
Inilah habuan itu....jejeng!

 tersenget pulak gambo ni

glue and sharpener

Actually nak elakkan bagi junk food sebagai hadiah dalam kelas..tapi sebab kalau bagi makanan,murah sikit(gila cheapskate punya cikgu).

Dan kenapa gam dan sharpener?Sebabnya budak-budak ni gemar betul meminjam sharpener saya dari dalam bakul saya tu..dah ada sendiri punya pun nak meminjam lagi..gam pun macam tu jugak.Diorang ni saya wajibkan ada gam dan gunting sebab senang nak buat art n craft dan tampal worksheet dalam buku.
So,untuk 3 minggu sebelum exam ni nak pulun buat revision dengan berumpankan barang-barang di atas..harapnya melekatlah apa yang di ajar..AMIN!

3 comments:

Miss Tira said...

Yes, taktik yang menarik ni. Mungkin dengan cara ni dorang boleh belajar lagi baik sebab nak dapatkan hadiah tu. Huhu.

Hazilah Aini said...

rasuah ni.. hahaha...

norinaomar said...

hehe..asalkan apa yang diajar tu cepat dapat , aku sanggup berbuat apa saja..

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger