Pages

Sunday, April 3, 2011

Tersentap..

Balik dari Sarikei tadi saya buka facebook..saja tengok apa yang kawan2 update..tetiba tersentap baca status sorang hamba Allah ni (tak reti nak wat print screen)

'kasihan cik a**, dpt menantu PEMALAS! haha. Rumah dah mcm stor. Kain baju, masak sume cik a** buat. Kasihan cik a**...'

oohh..apakah niatnya??Mahu menjadikan tauladan pun saya tak setuju dengan ayat beliau..Takut-takut nanti apa yang beliau katakan itu berpatah balik ke batang hidung sendiri.. 


p/s:Masih 'weng-weng' penangan gelombang laut tadi...

2 comments:

yusri said...

cara nak buat print screen:

fn ditekan bersama prt sc>buka paint>ctrl V..

norinaomar said...

hahaha...tenkiu tenkiu yus..turun KL aku rojer2 blanje makan ehhh

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger