Pages

Sunday, April 3, 2011

Teringin nak pergi kelas memasak

Saya tahu memasak tapi hanya yang simple2 saja..sekarang ni suka betul tengok rancangan Junior Masterchef Australia.Ada segmen Junior Masterclass..Bukan apa,saja nak bagi kelainan sikit dalam skill memasak..Boleh je nak buat sendiri dan ikut resepi dari internet..tapi kalu pergi kelas tu suasananya lain sikit kan kan?


Teringin nak pegi kelas fruit tart,deco cupcakes,deco cookies..Sekarang belum masanya lagi,tunggu dapat transfer baru impian boleh tercapai..Kalau dapat sponsor lagi best huhuu yahuu...

p/s:wishlist 2011 ialah dinner set corelle n oven...leh buat roasted chicken n bakar kek bestnya....

3 comments:

Anonymous said...

yeay..........

Sharinginfoz said...

Bagus juga pi kelas, anyway semalam tengok juara kampung, ala-ala iron chef, not bad juga

norinaomar said...

tu laa,saya tengok jugak promo cerita tu..kena tengok ulangan nih...hehehe

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger