Pages

Saturday, April 16, 2011

Tensi betol carik barang hilang

Haduii..memang tension mencarik barang yang hilang.Sekarang ni puas sudah ku mencari charger Kamera saya.
Cari sana sini,terjumpa pulak barang lain yang memang dah lama saya cari..iaitu 'mouse' laptop saya.
Seriyes tak ingat bila last time saya guna charger tu..
Kena google doa mencari barang yang hilang ni...


p/s:Malam tadi Koko hilang sejak petang.Berdoa banyak2 kepada Allah,kemudian pukul 1 pagi Koko balik.

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

charger camera.. mcm sy juga selalu lupa mana letak.. cr pelan2 insyaallah jumpa

Weeda said...

hai..

yang veil dini hari tu weeda tengok kat sini..

http://www.facebook.com/pages/Busana-Pengantin/353730732774

try tengok ek..rasanya sekarang tak banyak stok yang dorang ada...tapi serius sume cantik2...heee...

LyDiA said...

Koko da ok? charger da jupe?

norinaomar said...

weeda:thanks,saya dah tengok
cik lekit:tulah..tak kol kampung lagi,entah2 kat kampung
nini:yang sakit haritu kuntet lah nini,dia dah ok tau..ajaib betul

InaAchik said...

samala kite... cukup tensen kalo carik brg ilang! tp, brg kite mmg slalu ilang pon! sebab kite mmg yer2 simpan pastu lupa! seb baik ade org yg slalu tlg carikkan...

norinaomar said...

ina:hehehe..puaslah Achik kena tolong selongkar carik ekk

LyDiA said...

yeke? alhamdulillah. berkat doa noi ^^ lega dengar

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger