Pages

Sunday, April 10, 2011

She's suffering(T.T)


Hanya Allah je Yang Maha Mengetahui..
Kuntet dah selamat bersalin 3 hari lepas.Tapi semua mati tak cukup bulan,the worst thing is patutnya 4 ekor,tapi 2 ekor je yg keluar,2 lagi kepala je keluar,uri dia pun tak keluar
Sekarang ni dia sakit,air liur asyik meleleh je,buntut(tmpt keluar baby tu) keluar darah since mlm tadi,sangat sedih ni tak tahann.

Tadi saya dah cuci buntut dia dengan dettol,dah kering keluar darah lagi..Airmata ni takleh nak tahan dah.

Ya Allah selamatkanlah kucingku....kalau Kau sayanginya Kau ambillah nyawanya,aku takmahu lihat dia menderita..

p/s:Sebab tu tak jadik doktor sebab asal tengok orang/binatang sakit je konfem nanges...

2 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

sedihnyer aku tgk kucen ko ni... huhuhu

LyDiA said...

amin...

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger