Pages

Friday, April 22, 2011

Paper Craft n Cards-Berminat nak DIY?

Berita baik untuk kamu semua yang suka dengan papercraft dan DIY kad.Saya pun suka juga tapi hasil air tangan ni tak cukup cantik dan kreatif..

pic credit to diyadeary.com

Berminat nak beli siap dan tempah?Banyak cardmakers kat malaysia ni kalau nak tahu,nak tempah wedding guestbook pun boleh..

Nak shopping untuk DIY kad?Pun boleh,kat website ni ada macam2 jual untuk kamu yang minat nak buat sendiri kad yang comel2 dan cantik2..Nak tahu lebih ,datanglah singgah..


p/s:Macam duta produk pulak rasanya heeeeee


3 comments:

mizzura said...

mekasih untuk info itu yer :-)

norinaomar said...

Sama-sama kasih..yang baik kita kongsi2 kan

Anonymous said...

Good day! We requirement to proposition you huge nobility tablets at the lowest prices! http://www.mypharmacyforyou.com/

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger