Pages

Friday, April 15, 2011

Nanny 911-Terkesan betul dengan rancangan TV ni

Cerita Nanny 911 ni dah lama sebenarnya ditayangkan kat NTV7(setiap Rabu jam 8.30 malam kalau tak silap) ni,saya baru je tahu hanya setelah my housemate bukak kat tv.Wahh..serius best cerita ni..sebuah rancangan realiti TV berbentuk problem solving,parenting tips,macamana nak handle anak yang dengan masalah tingkahlaku,macam2 senario yang dipaparkan.


"If you’re having a tough and rough time handling your kids (hyper-active toddlers especially), I strongly recommend you to watch Nanny 911. In each episode, you can learn how a skilled nanny from Nanny 911 turned a chaos family back into the right path."

Sehinggakan tadi saya share cerita ni kat anak2 murid saya kelas Year 4,bagus ditonton untuk semua bukan untuk yang ada anak sahaja.Untuk saya,saya boleh praktikkan di kelas.

1 comments:

Cikgu CTE said...

pernah jugak tengok rancangan ni di tv singapura...

sekarang tak berkesempatan nak tengok lagi...sbb berebut dgn anak2...

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger