Pages

Monday, April 18, 2011

Lebih best tambah kawan di blog daripada di FB

Serius..saya lebih suka menambah kawan di blog berbanding di FB..sebab...

1)HONESTY
-Melalui penulisan dalam blog kita lebih kenal seseorang..kita boleh tahu macamana orang tu,macamana life dia..berbanding kat FB yang setakat update FB tu,lebih palsu kata saya..

2)SHARING IS SEXY(motto most of the B2Bs)
-Ya Allah,kalau baca blog someone ni,lepastu kita ada persoalan,hanya hantarkan sahaja email..gerenti akan dibalas dan terjawablah persoalan kita..tak kedekut tau diorang-diorang ni..
-Dan lebih baik rasanya bloggers meletakkan email pada blognya supaya mudah dihubungi e.g nak mintak alamat ke,nak mintak tips ke,nak mintak nombor fon ke =),kalau taknak so terpulanglah kan..

3)DEKAT DI HATI
-Dari mata turun ke hati..cececehhh..membaca coretan di blog biasanya lebih dekat di hati kita..seolah-olah kita kenal siapa empunya blog.Dan lebih terkesanlah kata orang.

4)BIAR SIKIT TAPI BERKUALITI
-Biarlah follower kita sikit tapi kita ada pengomen tegar..saya mengucapkan terima kasih kepada yang rajin komen di blog saya ni..tak minta follower beribu2 pun asalkan apa yang saya sampaikan terkesan di hati kamu kamu..

p/s:Nape suka betul perkataan 'terkesan' nih...aduhh

3 comments:

mizzura said...

bebebebetulllll...

baca blog lagi best dari fb...fb tu sekali sekala layan ..hehehe..


Latest entry|Officially bergelar B2B|

Nyanyi soley soley jom! |MIDDLE OF THE ROAD - SOLEY SOLEY 1971|

InaAchik said...

setuju 115% pendapat awak!
15 peratus tu BONUS oke! sebab mmg terkesan! hehehehehe...

cik bebel said...

setuju ngn pendapat tu...heheheheh

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger