Pages

Thursday, March 3, 2011

Yang tak bestnya bila berblogwalk

 gambar dari 'paint'..takde kena mengena sangat pun

Saya bukan seorang yang super rajin berblogwalk..tapi kalau ada something yang memerlukan pencarian contohnya 'tips nak jadi cantik'..saya kata contoh saja..so biasanya kat blog2 lah senang nak jumpa.Tapi yang tak bestnya bila berblogwalk..

1)Ada lagu latarbelakang yang agak mengganggu proses blogwalk..samada tekan pangkah atau cepat-cepat 'mute'kan volume..Saya rasa ramai blogger yang setuju pasal ni..

2)Dah jumpa info yang dicari-cari tapi malangnya tak boleh nak copy..sadisnya..memang frustlah..tapi tu hak masing-masingkan..(boleh je nak tekan CTRL C)

3)Dapat info dari blogger lain..example "Eh,Noi..tengoklah blog ni,ada banyak petua n tips tau..http://entahpape.blogspot.com..(contoh saja)..Tapi malangnya..blog tersebut diprivatekan..hancur hatiku..

4)Punyalah banyak widget ..terlalu lambat untuk line brokben saya yang sedia lambat ni untuk loading..

5)Ayat sms + ayat remaja masa kini ..'aq bkn nk bgtw yg aq ske mam aym gwg' hahahaha pinar-pinar-pinar mataku..

Saya punya blog bukan best + bagus sangat pun tapi pada saya '  less is more! '

7 comments:

cik bebel said...

kak, blog kite akak sukeeee x???ngeeeee

norinaomar said...

sukaaaa.....keep it up my dear ila busyuk masham!hahaha

~~Ticer Wann~~ said...

hoho noi.. aku ngaku blog aku dl sgt serabut dgn lagu yg kononnya cm best pdhal m'ggu org nk wt lintas hormat.... so skrg aku remove benda yg xberkenaan... silalah lepak2 kt blog aku lg eh,.. ;)

norinaomar said...

wan,jangan amek hati tau..ini just opinion saja..tapi to be frank,aku suka layout blog ko sekarang..less is more kan?

~~Ticer Wann~~ said...

aku xterasa aa weh... ada cegu skolah aku pn ckp cm ko ckp gak... memula 2 aku ignore gak..pas aku blogwalking kt blog org len byk gak dorang suggest supaya jgn letak lagu/ widget yg xberkaitan... yap tul less is more..2 yg follower makin bertambah 2 kot.. syukur lah :)

poyaty said...

masuk blog saya senang x? hehe masing2 ada minat sendiri kan. xleh nk kate :)

norinaomar said...

poyaty:senang je blog awak tu,simple mimple..nak datang lagi..updatelah persiapan awak..tak sabar!!

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger