Pages

Thursday, March 31, 2011

Falling in love with decorated Cookies

Hehe..saya tambah satu lagi label kat blog saya ni..lovey-dovey namanya..so apa2 yang berkaitan cinta,kasih,prjek kawen2 saya sumbat dalam label ni..sebab saya taknak buat blog khas as a B2B..

Hari ni saya jatuh cinta dengan decorated cookies..Haritu masa my E-Day saya just beli Famous Amous Cookies.Sekarang dah macam2 orang buat bisnes..dulu2 kek,lepastu cupcakes,then chocolate dan sekarang cookies pulak.

credit to:http://khamjoedesign.blogspot.com

Sini saya linkkan few websites @ blogs yang kita boleh tempah these gorgeous cookies..saya nak order untuk my housemate sempena pertunangan dia..untuk saya akan menyusul kemudian..

1) http://khamjoedesign.blogspot.com
2) http://kaoricake.com.my
3) http://cupcakeschek.blogspot.com
4) http://decorcookies.blogspot.com

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger