Pages

Friday, February 25, 2011

Mandi Garam

Hai semua..
semalam boring-boring di waktu petang googlelah pasal 'aura positif'.Then masuk pulak satu forum ni.
Adalah sorang forumer tu share pasal Mandi Garam.
Kelebihan:
  • Menaikkan seri (lelaki,perempuan,tua,muda,kanak-kanak semua boleh mandi)
  • Membuang energy2 negetif yang ada dalam badan kita
  • Menambah tenaga especially kalau rasa lesu tak bermaya
  • Menghilangkan kepenatan
  • Mengeluarkan racun dari dalam tubuh. Racun tersebut dibuang melalui pori-pori kulit dan peluh.
Caranya:

1)Mandi sebelum masuk waktu Subuh (kalau pukul 12 malam pun boleh) atau sebelum Asar
2)Untuk permulaan,mandi 3 kali berturut-turut,dan untuk seterusnya bila-bila masa.
3)Air paip biasa dicampur garam(segenggam),dikacau sambil baca Al-Fatihah dan selawat 3 kali.Disertai dengan niat (nak niat apa2..kuat semangat ke,nak bagi sihat ke,nak naik seri ke)
4)Tak payah bilas dengan air biasa dan tak payah sabun juga.


Saya belum cuba lagi..Kalau ada yang berpendapat mandi garam ni tahyul ke,khurafat ke terpulanglah..

3 comments:

Yusri said...

pakai minyak wangi auralife la..mak mertua aku ada jual...ada mcam2 warna..setiap warna ada aura sendiri..

norinaomar said...

kena beli tu yus,kalo garam cuma 30sen aje..heheh..nanti aku check FB ko,kalo 30hengget ke bawah aku beli..dah brape bulan perfume aku habis ni

adieniaga said...

kalau nak mandi garam hari hari...leh guna Coway Spa Water Softener...mmg bagus untuk kesihatan...info lanjut leh tgk kat website nie :
http://www.coway.com.my/ProductDetails.aspx?PID=34

atau ke blog cabuk saye nie:
http://cowaypilihanku.wordpress.com/

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger