Pages

Sunday, February 20, 2011

Kalaulah ada cash RM 5000 sekarang ni...

Kalaulah ada RM5000 cash sekarang ni, (walaupun ada orang akan kata RM5k tu sebulan gaji aku je)....

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ (mata jackpot)

1)Nak lumpsum bayo kartu kredet..pastu boleh beli barang idaman guna kartu yg sudah kembali ke angka 0.00 itu
2)Nak lumpsum bayo utang kat ibu heheheheheeee
3)Nak setelkan beli semua barang untuk bulan 11..tamak(*_^)
4)Nak beli peti ais,mesin basuh otomatik  n TV leper untuk kegunaan hari kemudian.
5)Nak masuk dalam ASB supaya angka yang single di dalamnya boleh jadi double kuikuiii

Tapi itu hanya angan2 kentut sahaja..eh bolehke kita kata 'kalaulah' eh?Macam tak bersyukur je bunyknya kan kan?

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger