Pages

Saturday, February 12, 2011

Facebook-I dah remove u

Dekat Facebook ni kadang-kadang kita main accept je friend request,sebab kadang-kadang dah terlampau banyak so main klik klik aje tanpe membelek-belek siapa tuan punya gerangan..Bila ada masa lapang barulah kita tengok balik senarai rakan kita,ehhh siapa ni?dahla takde gambo,kat profile pic pun gambo semua copy from google,nama pulak of koslah bukan nama sebenar..

Cik Ila Haron pulak seorang pengguna Blackberry katanya lambat nak tunggu loading so terus je accept friend request.Dah lama lepas tu baru tau rakan mayanya itu adalah seseorang yang tidak diingini..
So..tak payah nak fikir panjang..remove saja mereka-mereka yang tidak diingini ni.Kalau mereka itu boleh mengancam kehidupan kita,better kita block dia terus!SELAMAATTT!

Berbalik kepada tajuk di atas,saya pernah remove sorang rakan lama saya.Mula2 macam ok je..sehinggalah semasa kami chat dia tak abis2 mintak saya belikan gambir Sarawak.Apa!!Dia fikir saya duduk Sarawak ni takde benda lain nak beli ke selain dari gambir Sarawak..Saya ni dahla taktahu nak beli kat mana,(sebenarnya malas nak g beli).Tak cukup dengan tanya kat chat,dia tinggalkan pulak mesej dalam inbox.Oh..please ye rakan2 di luar sana,tolonglah jangan kirim gambir Sarawak kat saya. Kalau nak kirim kek lapis ke,ikan terubuk masin ke,udang salai ke,saya sudi menolong tapi not for Gambir Sarawak.
Saya rasa terganggu dengan permintaan dan desakan dia tu,so dah geram saya remove dia dan block,hahahaha!!!

p/s:Jom makan tomyam putih..

3 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Kalau fesbuk sy mmg sy private seprivatenye.. Approve hanya yg kenal shj. Setakat satu dua mutual fren mmg sy tak approve klu sy x kenal.. memula dulu mmg aprrove je tp skrg no. Yg x kenal smeua da delete.. hehe

yusri said...

aku ingat kau dah remove diri kau sendiri dari fb..hehehe

norinaomar said...

kasut pink:saya pun privatekan..malas nak accept golongan stalker ni

Yus:melampaulah kan..haha

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger