Pages

Friday, December 24, 2010

Tiba-tiba jadi hangin..

Saya tengah hangin ni sebab baru je call Ibu tanya perkembangan tarikh..Susah betul nak pilih tarikh dan Ibu saya ni pulak cepat betul terhasut dengan kata-kata orang kampung.Kalau asyik fikir orang lain sampai bila-bila pun kita tak dapat apa-apa..GERAM!!!!

2 comments:

cik bebel sentiasa said...

laaa...kenapa pulak...fixed pada tarikh yg spttnya jer....

norinaomar said...

biasalah ila..kita plan tarikh yang berkenaan ada pulak juri2 awam yang hasut2 suruh amek tarikh lain plak..geremmm

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger