Pages

Friday, December 24, 2010

Teater Siti di Alam Fantasi

Waahhh terujanya dengar bila ada orang bernama Puan Halida Sidek helo-helo saya dan offer tengok teater.Memang jakun sebab tak pernah tengok teater.Actually harga tiket RM 30 tapi dapat diskaun sebabnya kawan saya Liza ni cousin kepada Liyana Jasmay.Dapat seat baris 2 dari depan ,memang dekat dengan stage,nampaklah macam-macam aksi.

sebelum show boleh amek gambar

me,kak Lida n Liza
lihat muka ku super teruja
melepas nak amek gambo ngan Nana n Fizo,Q nyer panjang benor


pose spesel dari Nana,thanks to Liza sebab panggilkan dia n trus budak ni bangun buat peace! =)


pecinta Tshirt hitam secara tegar telah membeli ini 

Memang best!

p/s:Selalu berkasih sayang,sepanjang hayat akan dikenang
          Kaya bukan angkuh meraja,miskin bukan hamba selama

3 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Aduhai jelesnya.. sy memang suka teater tp xde peluang lg masuk IB.. nak seat depan kalau tgk teater

cik bebel sentiasa said...

JELESSSSS..pernah masuk IB utk citer p.ramlee jer...tu pun dapat tiket free...kalau x, xpi...ahahahahah

norinaomar said...

kalau seat depan tiket RM30 je..yang mahal tu tengah2..

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger