Pages

Sunday, December 19, 2010

Rasa macam nak tukar layout dan template tapi macamana eh



Bila tengok blog ni rasa nak tukar je layout,tapi takut nak godek2 takut lari semua..huhuuu

4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sama la kita kdg2 nk tukar tp takut lari semua jd banyak keja nk buat terus x jadi tukar

tilam said...

Noi, aku pun baru dapat idea ni, org lain tak tau la. Mcm aku,aku buat satu lagi blog. tapi blog tu untuk test aje. lepas tu private kan lah. Jadi kalau kau nak buat perubahan apa2 kau tak perlu takut lari apa2.Lepas tu kalau dah yakin dengan perubahan tu kau back la ke blog asal.ataupun kalau tak nak buat macam tu kau save as dulu html blog asal kau dalam notepad.Bila blog yg kau buat ni tak menjadi kau ada backup html yg asal tu.so kau paste semula je lah..tapi bagi aku pakai blog test lagi bagus kot..sebab tak rosakkan blog kita yg asal tu kalau tak jadi apa apa.

Amirrah Zawani said...

save la dulu code2 b4 tukar.. b4 publish tu preview lah dulu :D

norinaomar said...

oohh macam tu eh,bila difikir betul jugak..selesailah kebuntuanku..Thanks Yus n Amirrah..

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger