Pages

Thursday, December 16, 2010

Pagi-pagi dah hangin..

Saya hangin pagi-pagi ni...hangin dengan adik saya si Ujang ni.Dia ni ada ego yang menggunung tingginya..saya ni punya lah pesan suruh buat medical check-up kat klinik gomen(dia dapat masuk IKBN)

Eksen pulak nak pegi klinik private,dengan kawan dia pulak tu..Saya cakap sepatah,10 patah dia balas balik,macam dia aje yang betul.

Saya ni pantang kalau orang berlagak pandai dengan saya..mak saya pulak paksa-paksa mintak saya isikan borang dia.So hasilnya borang tu diisi dengan paksarela n tak ikhlas lah..Nasiblah tulisan macam cakar ayam.

Sakitnya hati ni..muncung saya jangan diukurlah,boleh sangkut 6 payung agaknya!

4 comments:

daydeck86 said...

Rasanya dah komen kat you punya blog kan
benda tu beli dekat Nilai 2 kalau tak silap kat kedai romantika pun ada gaks

daydeck86 said...

Rasanya dah komen kat you punya blog kan
benda tu beli dekat Nilai 2 kalau tak silap kat kedai romantika pun ada gaks

norinaomar said...

oohh sorry sangat2..i thought u reply kat u punya blog..thanks a lot ye..akan ku cari benda itu huhuuu

cik bebel sentiasa said...

budak lelaki mmg ego...yg beshnya dh gado2 dgn kakak dia ni, kakak dia ni lah gak yg isi borang utk dia...ngeeeeee

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger