Pages

Sunday, November 28, 2010

Cuti Sekolah Sudah Bermula

Cuti sekolah dah seminggu bermula.Program jalan-jalanku belum mula lagi sebab saya dimanahkan untuk jaga rumah sementelah pemergian abah dan ibu ke Mekah.Huhuu can't wait for 10,11,12 and 13 December!!

Mata saya ni dah set pagi2 pukul 6 mesti bangun,tak larat pun mesti bangun juga sebab nak buatkan bekal adik bujang ku sorang ni,dia nak bawa pegi kerja.So menunya ikut citarasa dia lah,siap buat list untuk seminggu tuu..OOpps,menu untuk next week tak buat lagi.

So rutin harianku dah macam housewife daa..dah macam octopus pun ada jugak.

1)Buat bekal si ujang
pic from google image

2)Bagi makan si kecik Chiku
ni kucing baru namanya Chiku

3) mendobi 
pic from google image

4) masak tak henti-henti
5)Dah maghrib ajar anak-anak import mengaji
pic from google image

6) Ajar anak-anak import buat latihan 

p/s:Tapi saya taklah macam orang lain..setiap saat tuka status kat FB,nak masak apa pun kene bagitahu,hahaha

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger