Pages

Friday, October 22, 2010

Kisah Pencuri Yang Baik Hati

Adapun kisah ini telah terjadi pada hari Ahad bersamaan 17 Oktober 2010.Yang sadisnya saya telah mengalami pengalaman helmet baru yang dicuri sebanyak 2 kali..Tapi yang pengalaman pertama tu sangat zalimlah..Malas nak cerita pengalaman 1 tu,so sekarang ni saya nak cerita yang terkini punya.

Kisah ini berlaku kat City Square JB..Adalah orang tu memang baru beli helmet tu untuk saya (terharuuu).'Orang yang belikan helmet' tu memang tak nak parking dalam CS,susah katanya.Setelah parking kat tepi jalan tu,hati saya terdetik "bawak sekalilah helmet tu" tetapi tak terkeluar pulak melalui kata-kata so saya simpan jelaah dalam hati..OK kott....

 thanks google

Setelah urusan bergumbira di dalam CS sudah selesai ..terkejut beruk lah kitorang sambil masing-masing terdiam dan kontrol 'Cool' pabila melihat helmet baru sudah bertukar kepada yang buruk + busuk hapak pekung azab taktahu nak kata dah..yang bijaknya kat sini,boleh plak kaler helmet puaka tu sedondon dengan helmet 'Orang yang belikan saya helmat baru '(punyalah panjang nama)..Saya takmau lah pakai helmet tu sebab busuk tak ingat. Semburlah perfume 'I am King P Diddy' so kuranglah sikit tahap puakanya...dengan Wizer(taktaulah ejanya betul ke tak) nak tercabut memang puaka betullah..

Kepada pencuri helmet baru saya tu,terima kasihlah ye sebab jadi pencuri yang baik hati sebab at least awak ganti dengan helmet sedondon warna yang puaka tu daripada tak ada langsung kan..Hanya Allah yang dapat membalasnya (Ini doa orang teraniaya makanya akan terkabul)..

p/s:Kat mana2 pun kalau helmet tu masih bau kedai,BAWAKLAH BERSAMA!!!!!

1 comments:

ila haron said...

tu r..dating n merempit lagi...
naik lah keta klu nak dating..heheheheh

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger