Pages

Sunday, August 15, 2010

America's n Australia's Next Top Model

Hahahaha!ni lagi program yang wajib saya tengok,bukan sebab nak tengok orang syeksyi tau tapi sebab suka betul dengan program ni. Ada banyak tips dan diorang punya 'challenge' tu memang menarik. Dan juga bukan sebab saya nak jadi model (huh,tak kuase) tapi apa salahnya tengok untuk gain something kan?

Channel Astro Star World ( 711 ) dan ada banyak siaran ulangan,ada America dan Australia..

Kuikuikuii..saya sanggup tukar pakej astro dari yang ada Discovery Channel, Animal Planet etc ke Entertainment,=)

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger