Pages

Saturday, July 10, 2010

mimpi patah gigi..nak percaya ke tak?

Korang pernah mimpi patah gigi tak?Then what happened after few days?nothing?
hurmm...
Saya bukan nak percaya dengan tafsir-tafsir mimpi ni tapi susah nak avoid dari berfikir tentangnya..sebab since sekolah menengah saya pernah mimpi patah gigi sampai sekarang dan ada kematian or kemalangan yang berlaku selepas mimpi tu..mulanya malas nak percaya and ambik port (assumed kebetulan je) tapi ...tu lah..

Last week saya cerita2 dan bersembang-sembang pasal gigi dengan seseorang..then baru teringat yang saya ada ada mimpi gigi belah bawah kanan patah sebatang..mulalah panik dan risau..Saya pun sms semua adik beradik saya tanya khabar..syukur takde pape..

Then last three days rasanya saya ada called abah tanya khabar..rupanya adik bujang saya tu accident langgar lembu,syukur alhamdulillah tak injured,just luka ringan..then pagi ni dapat berita pulak cikgu pembimbing saya masa praktikum KPLI iaitu Pn Narriman (saya pernah post entri pasal kak Man ni) telah meninggal dunia sebab breast cancer.Al Fatihah untuk arwah,kesian arwah menderita akibat kemoterapi..she's such a wonderful person I've ever met..a tough single mother,suka nyanyi lagu lama sama macam saya gak..

So..nak percaya ke tak eh lepas ni..mudah-mudahan tak mimpi gigi patah lagi..

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger