Pages

Sunday, July 8, 2012

Mahu beli kek lapis dan dipos terus ke rumah anda?

Repost entri


Saya suka kek lapis roll (swiss roll cake)..Memang manis tapi memang sedap..

Terlebih dulu jom cuci mata..




Sekarang nak order mudah saja, just tengok tengok kat web site ni dan order..tetapkan tarikh penghantaran dan boleh makan!!

Saya sudah masuk kali kedua meng'order' heheh..

Jengahlah website ini,www.keksarawak.com.my ..=)

p/s:Misi nak berjimat di hari Raya tahun ni..kena bertegas!

2 comments:

Qyla Aqilah said...

Q balik sarawak tahun ni raya..so tak perlu dah pos2 ni..excited!!!!:D

norinaomar said...

Pengsan Q tengok diorang serve macam2 jenis kek lapis, air tin, air gas, asam semua..Jangan lupa check gula dalam darah pas raya okayyyss hahaha

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger