Pages

Thursday, July 22, 2010

Hadiah untuk perempuan..

Pening nak fikir hadiah apa nak bagi kat perempuan?Saya ada baca 1 entri cik Ila , beliau telah menyenaraikan tips beri hadiah..ermm good entry cik Ila..syabas!!!!!

Tapi saya pernah ditanya 'cik noi suka hadiah apa ye?' lalu saya menjawab 'saya terima je semua hadiah,dah orang bagi,saya ambil la'..Masih tidak berpuas hati dengan jawapan itu 'Ye la,takkanlah suka semua,mesti ada benda yang paling saya suka'...sepurnama saya berfikir saya betul-betul taktahu saya suka apa,senang cerita tak spesifik.

Bila saya fikir punya fikir....

1)Saya suka tudung especially Ariapan (nama asalnya ialah Ariani) ..brand lain pon boleh je yang penting corak cantik dan warna sesuai dengan tanned skin saya ni.

2)Benda-benda comel-pen comel,pencil box comel,brooch comel,rak comel,selimut comel,frame comel pendek kata yang comel-comel dan saya boleh gunakan.

3)Jam-hahahah sekarang ni saya pakai jam berharga RM 12,murah tapi ok je,tak mengada-ngada lagi setakat ni.Hajat di hati teringin nak jam mahal tapi simpan ajelah hajat tu..

4)Beg-hee saya suka beg!

Saya terima je apa yang saya dapat,bersyukur..

1 comments:

ila haron said...

sebenarnya entry utk org2 prepare hadiah utk saya....hahahha...n saya dapat!!!! suke sangat.....

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger