Pages

Friday, May 21, 2010

Viva..kenapa nak kutuk-kutuk?

Ada yang plan nak beli kereta?Review betul2 dan tanya poket,mampu kah nak bayar bulanan?bawak untuk sumbat berapa orang?etc..etc..

Tadi ada gugel komen pasal Viva Elite..mak aii ramai yang kondem..siap compare dengan kereta lain,Saga lah,Daihatsu la,Toyota lah,kalau nak compare takpela,ini siap kutuk-kutuk,panas hati jugak bila baca..Hello kalau tak suka tak payah nak kondem..kalau kamu tu bagus sangat,engineer terhebat,pakar kereta,make your own car laa..

Geram..geram..
Siapa kondem kereta saya lepas ni ada yang kene cili! OOpppss...

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger